Budapest XXI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola

1214 Budapest, Tejút u. 10. | +36-1-278-0258 | http://moracsepel.hu
Desktop

Az iskolánkba érkező kisgyerekek az írás, olvasás, számolás rejtelmein túl már az első osztálytól tanulnak angol, vagy német nyelvet. A heti 1 órás néptáncórán népi játékokkal, a magyar nép táncaival, motívumfűzésekkel ismerkednek.

Célunk, hogy megszeressék a tanulást, nyitottak maradjanak a világ megismerésére.

Az alsó tagozatos zenét szerető gyerekek már a korai időszakban bekapcsolódhatnak az énekkarosok életébe. Az iskolai énekkar kiemelkedő eseménye minden évben a karácsonyi koncert, ahol meghitt, bensőséges élménnyel gazdagodunk, ezáltal teljesebbé varázsoljuk az adventi időszakot.

Intézményünkben lehetőség van a Fasang Árpád Zenei Alapfokú Művészet Oktatási Intézmény és az Egressy Béni Zeneiskola  által szervezett zeneoktatásba bekapcsolódni. Lehetőséget biztosítunk a tanórán kívüli rendszeres sportolásra.  Budapesti és kerületi sportversenyeken sikeresen szerepelnek „ifjú sportolóink”. Diákjaink tanórák után szervezett iskolai egyéb foglalkozásokon vehetnek részt.

 

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.