Majd Megnövök Baptista Óvoda

1214 Budapest, Űrhajós u. 4/A. | +36-30-383-8800
Desktop

Magyarország első, minden gyerek számára térítésmentes, cigány nemzetiségi óvodája. A Majd Megnövök Óvoda célja, hogy iskolaéretté neveljen minden az alapítványra bízott gyereket, figyelemmel kísérje további útjukat, kialakítsa egészséges identitástudatukat, hogy azt tudják integrálni a többségi társadalomba. A legfontosabb elért eredmény, hogy az első évfolyamokra járó gyerekek közül többen ma már érettségizett, vagy diplomás dolgozó emberek. Tudva azt, hogy szüleik zömmel még analfabéták, ez óriási eredmény.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-383-8800
Email:debrekriszti@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/majdmegnovok
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek