Lajtha László Általános Iskola

1215 Budapest, Csete Balázs u. 1-11. | +36-1-276-7167 | http://lajthalaszlo.hu
Desktop

Arany okleveleles minősítésű énekkarunk nagy hagyományokkal rendelkezik. A család igénye szerint a hangszeres oktatás helyben történik a kerületi Fasang Árpád Zeneiskola irányításával.

Az első osztályban a tanítóink gyermekközpontú, játékos és kipróbált olvasás- és írástanítási módszerekkel, a tanulók egyéni tempójához és képességeihez igazodva biztos olvasási, írási, számolási készségeket alakítanak ki. Nevelési feladatunk az iskola arculatának megfelelően a sokoldalú személyiség kialakítása, az általános emberi értékek továbbadása.   Az emelt szintű énekoktatás évfolyamonként csoportbontásban történik, a dalokat a tanulóink angol nyelven is tanulják. Az évfolyam másik részének ezzel párhuzamosan testnevelés órákat biztosítunk. A mindennapos testnevelés óra keretében diplomás táncpedagógus tart foglalkozásokat.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákoknak (sport, zene, művészet) lehetőséget és segítséget adunk - speciális napközi -, hogy a választott területen is magas színvonalon végezzék munkájukat. A lassabban haladók korrepetáláson, felzárkóztatáson kapnak segítséget. A tehetséges tanulókat differenciált foglalkozásokon készítjük fel a szaktárgyi versenyekre és a középiskolai felvételire. Speciális egészségnevelési szolgáltatásaink: fejlesztő pedagógus, logopédus, pszichológus, családgondozó, gyógytornász, iskolaorvos, védőnő.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.