Jedlik Ányos Gimnázium

1212 Budapest, Táncsics Mihály u. 92-98. | +36-1-276-1133 | http://www.jedlik.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskolát 1945 nyarán alapították szülői kezdeményezésre. Így lett Csepel első középiskolája az ezer éves magyar iskola, a pannonhalmi Alma Mater utolsó hajtása. Az iskolák történetében egyedülálló, hogy egy hónap alatt létrejött a gimnázium, az ország első tandíjmentes, koedukált, államilag támogatott egyházi iskolája.
A tanári kar a nevelés ügyét nagyon fontosnak tartja. A humánumot, az emberséget, a közösségi embert kívánja erősebben kialakítani. Fontosnak tartja a hagyományok ápolását és teremtését. A Jedlik Ányos Gimnázium Pedagógiai programja szerves részét képezi, hogy valamennyi tanuló megszerezze a számítógépes írástudást, és erről elismert bizonyítványa is legyen. A gimnáziumban hagyomány, hogy a 8 évfolyamos gimnazisták, az informatika tagozatos, valamint az informatika fakultációt választó tanulók tanulmányaik során megszerzik az Európai Számítógép-használói Jogosítványt. Az iskola 2009-ben nyerte el az ökoiskola címet. Fő feladatuknak érzik olyan természetkultúra, környezeti szemlélet megismertetését, kialakítását, ami beépülhet a diákok későbbi saját gondolkodásába, életvitelébe.
(Az iskola OM azonosítója: 035255)

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-276-1133
Email:jedlik@jedlik.hu
Honlap:http://www.jedlik.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jedlikbp
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek