Erdei TanOdú

1213 Budapest, Mária királyné u. 152. | +36-20-275-8512 | http://erdeitanodu.shp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Erdei TanOdú: a képességfejlesztés otthona

Fejlesztő pedagógus, alapozó mozgásterapeuta vagyok.

Idegrendszeri érési késésből, nem megfelelő tanítási módszerből fakadó nehézségeken próbálok segíteni (pl. iskolaéretlen óvodások, "diszes" tünetek az iskolában, a finommotorika elmaradása, mozgáskoordinációs problémák, figyelemzavar, másodlagos magatartási zavarok) különböző módszereket alkalmazva (pl. alapozó mozgásterápia és -fejlesztés, Meixner olvasás-terápia). Ezen kívül thai babamasszázs és mozgással is foglalkozom, mely a korai fejlesztés egyik alternatív módszere lehet (referencia Pető Intézet). Bővebb információ a honlapon, illetve személyes megkeresés során.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:FEKETE TÍMEA, GÉCZI SÁNDOR
Telefon:+36-20-275-8512
Email:erdeitanodu@gmail.com
Honlap:http://erdeitanodu.shp.hu
Facebook:https://www.facebook.com/erdeitanodu.shp.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek