Erdei TanOdú

1213 Budapest, Mária királyné u. 152. | +36-20-275-8512 | http://erdeitanodu.shp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Erdei TanOdú: a képességfejlesztés otthona

Fejlesztő pedagógus, alapozó mozgásterapeuta vagyok.

Idegrendszeri érési késésből, nem megfelelő tanítási módszerből fakadó nehézségeken próbálok segíteni (pl. iskolaéretlen óvodások, "diszes" tünetek az iskolában, a finommotorika elmaradása, mozgáskoordinációs problémák, figyelemzavar, másodlagos magatartási zavarok) különböző módszereket alkalmazva (pl. alapozó mozgásterápia és -fejlesztés, Meixner olvasás-terápia). Ezen kívül thai babamasszázs és mozgással is foglalkozom, mely a korai fejlesztés egyik alternatív módszere lehet (referencia Pető Intézet). Bővebb információ a honlapon, illetve személyes megkeresés során.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:FEKETE TÍMEA, GÉCZI SÁNDOR
Telefon:+36-20-275-8512
Email:erdeitanodu@gmail.com
Honlap:http://erdeitanodu.shp.hu
Facebook:https://www.facebook.com/erdeitanodu.shp.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek