Dover Nyelvi Centrum - Csepeli Munkásotthon

1215 Budapest, Árpád u. 1. | +36-1-226-72626, +36-1-267-0606 | http://www.dover.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Meglepetések helyett válasszon minősített nyelviskolát!

A Dover Nyelvi Centrum 1992 májusában Dohár Péter, Hencsei Kálmán és Verasztó Lajos vezetésével alakult. A tulajdonosok, vezetők, szakmai és adminisztratív irányítók szerencsés egységben, természetes emberi harmóniában működnek együtt egymással és a hallgatókkal.

A Dover tanfolyamok hallgatói az alap- és középfokú tudásszint elérése után Cambridge Advanced, Euro és Origo felsőfokú, valamint Cambridge Proficiency szinten is kiválóan teljesítenek. Az elmúlt években különösen magas volt a sikeres Euro, Origo és Cambridge vizsgák aránya.

Az uralkodó angol igény mellett a Dover Nyelvi Centrum magas színvonalon tesz eleget német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és vietnami nyelvtanfolyami felkéréseknek, tolmácsolási, fordítási, szövegbetanítási, interjú-felkészítési feladatoknak.

A Dover Nyelvi Centrum jó híre legfőképp szájhagyománnyal terjed, marketing eszközökkel a vezetők gyakorlatilag alig élnek, és iskolánkra nem a törtető versengés a jellemző, hanem a szakmai koncentráció, a tanítás és a tanulás elmélyültsége, színessége, a tanuló-centrikusság. A Doverben tanult szülők sokasága hozza el gyermekét, hogy itt tanuljanak. Sok csoportot alkotnak osztálytársak, felsőfokú intézmények hallgatói, munkahelyi csoportok.

A Dover hallgatóinak többsége megszereti, megtanulja, használja és életének részévé teszi a tanult nyelvet.

Oktatott nyelvek: angol, francia, holland, kínai, magyar, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, vietnámi

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-226-72626, +36-1-267-0606
Email:dover@dover.hu
Honlap:http://www.dover.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Dover-Nyelvi-Centrum/132613520098379
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek