Dover Nyelvi Centrum - Csepeli Munkásotthon

1215 Budapest, Árpád u. 1. | +36-1-226-72626, +36-1-267-0606 | http://www.dover.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Meglepetések helyett válasszon minősített nyelviskolát!

A Dover Nyelvi Centrum 1992 májusában Dohár Péter, Hencsei Kálmán és Verasztó Lajos vezetésével alakult. A tulajdonosok, vezetők, szakmai és adminisztratív irányítók szerencsés egységben, természetes emberi harmóniában működnek együtt egymással és a hallgatókkal.

A Dover tanfolyamok hallgatói az alap- és középfokú tudásszint elérése után Cambridge Advanced, Euro és Origo felsőfokú, valamint Cambridge Proficiency szinten is kiválóan teljesítenek. Az elmúlt években különösen magas volt a sikeres Euro, Origo és Cambridge vizsgák aránya.

Az uralkodó angol igény mellett a Dover Nyelvi Centrum magas színvonalon tesz eleget német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és vietnami nyelvtanfolyami felkéréseknek, tolmácsolási, fordítási, szövegbetanítási, interjú-felkészítési feladatoknak.

A Dover Nyelvi Centrum jó híre legfőképp szájhagyománnyal terjed, marketing eszközökkel a vezetők gyakorlatilag alig élnek, és iskolánkra nem a törtető versengés a jellemző, hanem a szakmai koncentráció, a tanítás és a tanulás elmélyültsége, színessége, a tanuló-centrikusság. A Doverben tanult szülők sokasága hozza el gyermekét, hogy itt tanuljanak. Sok csoportot alkotnak osztálytársak, felsőfokú intézmények hallgatói, munkahelyi csoportok.

A Dover hallgatóinak többsége megszereti, megtanulja, használja és életének részévé teszi a tanult nyelvet.

Oktatott nyelvek: angol, francia, holland, kínai, magyar, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, vietnámi

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-226-72626, +36-1-267-0606
Email:dover@dover.hu
Honlap:http://www.dover.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Dover-Nyelvi-Centrum/132613520098379
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek