Cseperedő Bölcsőde

1211 Budapest, Karácsony Sándor u. 17. | +36-1-276-0712 | http://www.hszi21.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Csepel Önkormányzata bölcsődéi a Humán Szolgáltatások Igazgatósága telephelyeiként látják el a feladataikat.

A személyes gondoskodás keretein belül a gyermekjóléti alapellátás rendszerében biztosítja a 0-3 éves korú gyermekek napközbeni ellátását, bölcsődei ellátás formájában, önkormányzati fenntartással.

Célunk, hogy minden szülő nyugodtan végezhesse a munkáját annak tudatában, hogy a ránk bízott kisgyermekeket biztonságban, egészséges környezetben, legjobb szakmai tudásunk szerint gondozzuk, neveljük. Biztosítsuk harmonikus fejlődésüket.

Gondozási-nevelési programunkban tükröződik a pozitív szokások és magatartásformák megalapozása, melyek egy életre megalapozzák a gyermekek személyiségfejlődésének feltételeit.

Ha a család eldöntötte, hogy gyermekét bölcsődébe szeretné beíratni, telefonos egyeztetés után betekintést nyerhetnek a bölcsődéink életébe, mely alapján eldönthetik, hogy melyik intézményünkbe kívánják beíratni gyermeküket.

Korábban: Belvárosi Bölcsőde.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Plausin Györgyné részlegvezető
Telefon:+36-1-276-0712
Email:cseperedo@hszi21.hu
Honlap:http://www.hszi21.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek