Brumi Angol

1213 Budapest, Szentmiklósi u. 300. | +36-20-389-4918

Oszd meg másokkal!

Desktop

Várom azokat az óvodás és kisiskolás korú gyerekeket, akik ovi és suli után még szívesen játszanának velem és 5-6 társukkal! Diplomás óvó néni vagyok. Csepel kertvárosában, családias környezetben játékosan ismerkedünk az angol nyelvvel – mondókákat, énekeket tanulunk, tornázunk, szép dolgokat készítünk, bábozunk, drámajátékokat játszunk. A nagycsoportos ovisoknak külön iskola előkészítő csoport is indult. Itt segítjük az óvodai ráhangolódást az iskolára.  Sokat játszunk, gondolkodást,  logikát   fejlesztő , valamint  írás előkészítő és anyanyelvi játékokat.

 

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Birinyi Mária
Telefon:+36-20-389-4918
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek