Arany János Általános Iskola

1213 Budapest, Szent László u. 84. | +36-1-427-0687 | http://arany21.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azt kívánjuk elérni, hogy az általános műveltséget megalapozó nevelés–oktatás eredményeképpen a tanuló alkalmassá váljék arra, hogy tanulmányait – érdek­lődésének, képességének és tehetségének megfelelően – közép– vagy szakisko­lában folytathassa.

A tehetséggondozás keretén belül kiemelten foglalkozunk a vizuális kultúra és az idegen nyelv iránt fogékony tanulókkal. Természetvédelmi programunk a humán ökológiai modell kialakítását célozza.

Olyan tevékenységet kívánunk folytatni, melynek során megvalósul az önállóságra való nevelés, szeretetteljes bánásmód, viszonylag nagy szabadságfok biztosítása a gyermekek számára, melyben a párbeszéd, a vita fontos szerepet kap és a differenciált nevelő tevékenység – a gyermekek fejlődésének függvényében – a tanári irányítás felől a tanár–diák együttműködési viszony felé irányul.

Pedagógiai tevékenységünk középpontjába a személyiségfejlesztést és egyéni adottságokon alapuló képességfejlesztést állítjuk.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-0687
Email:aranyjanoscsepel21@gmail.com
Honlap:http://arany21.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek