Adu Oktatási Központ

1211 Budapest, Táncsics Mihály u. 78. | +36-1-276-3111 | http://www.adu-csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A több évtizede alapított intézményünk a Lifelong Learning, az egész életen át tartó tanulás gondolat szellemében minden korosztálynak kínál a munkaerőpiacon értékes képzési lehetőséget.

Az Adu Oktatási Központot a rendszerváltás időszakában főként munkanélküliek át- és továbbképzésére hoztuk létre. Napjainkra a cégcsoportunkban működő három akkreditált felnőttképzési vállalkozás az ország minden régiójában korszerű, kompetencia alapú, modul rendszerű szakképzéseket indító intézménnyé fejlődött. Képzési programjainkat, a tárgyi feltételeket folyamatosan fejlesztjük a vállalkozók és munkáltatók igénye és az érvényes rendeletek alapján.

1995-ben létesítettük alapítványi fenntartású Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola- és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola és Gimnáziumunkat.

Célunk, hogy korszerűen felszerelt iskolánkban olyan szakembereket neveljünk, akik megállják helyüket a hazai- és az európai munkaerőpiacon. A XXI. század kihívásainak megfelelve iskolánkban biztosítjuk az idegen nyelvek színvonalas oktatását és a magas színtű informatikai képzést, ezzel is elősegítve tanulóink számára a felsőoktatásba és a munkahelyre való bejutást. Szakközépiskolánk a csepeli székhely mellett, 1997-től Dunaújvárosban és 2000-től Karcagon is működtet kihelyezett tagozatot.

Tevékenységünket több hazai és nemzetközi szakmai szervezet által adományozott kitüntetéssel ismerték el.

Oktatási kínálatunkban iskolai rendszerű és felnőttképzés is szerepel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-276-3111
Email:felnottkepzes@adu-csepel.hu
Honlap:http://www.adu-csepel.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek