Adu Oktatási Központ

1211 Budapest, Táncsics Mihály u. 78. | +36-1-276-3111 | http://www.adu-csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A több évtizede alapított intézményünk a Lifelong Learning, az egész életen át tartó tanulás gondolat szellemében minden korosztálynak kínál a munkaerőpiacon értékes képzési lehetőséget.

Az Adu Oktatási Központot a rendszerváltás időszakában főként munkanélküliek át- és továbbképzésére hoztuk létre. Napjainkra a cégcsoportunkban működő három akkreditált felnőttképzési vállalkozás az ország minden régiójában korszerű, kompetencia alapú, modul rendszerű szakképzéseket indító intézménnyé fejlődött. Képzési programjainkat, a tárgyi feltételeket folyamatosan fejlesztjük a vállalkozók és munkáltatók igénye és az érvényes rendeletek alapján.

1995-ben létesítettük alapítványi fenntartású Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola- és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola és Gimnáziumunkat.

Célunk, hogy korszerűen felszerelt iskolánkban olyan szakembereket neveljünk, akik megállják helyüket a hazai- és az európai munkaerőpiacon. A XXI. század kihívásainak megfelelve iskolánkban biztosítjuk az idegen nyelvek színvonalas oktatását és a magas színtű informatikai képzést, ezzel is elősegítve tanulóink számára a felsőoktatásba és a munkahelyre való bejutást. Szakközépiskolánk a csepeli székhely mellett, 1997-től Dunaújvárosban és 2000-től Karcagon is működtet kihelyezett tagozatot.

Tevékenységünket több hazai és nemzetközi szakmai szervezet által adományozott kitüntetéssel ismerték el.

Oktatási kínálatunkban iskolai rendszerű és felnőttképzés is szerepel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-276-3111
Email:felnottkepzes@adu-csepel.hu
Honlap:http://www.adu-csepel.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek