Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64. | +36-1-278-5848 | https://varosgazda.eu
Desktop

Fő tevékenységünk az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletek, nem lakás célra szolgáló egyedi létesítmények, társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelése, valamint a Rákóczi Kert, Sport Szabadidő és Rendezvény Központ, Csepeli Piac, Csepeli Strandfürdő és Posztógyári tanuszoda, és egy megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató csoport üzemeltetése.

Feladatunk továbbá az önkormányzati tulajdonban lévő területek elidegenítése, közterületek bérbeadása, a kerület zöldterületeinek kezelése, parkjaink, műfüves futballpályáink, játszótereink karbantartása és szabvány szerinti üzemeltetése.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
Telefon:+36-1-278-5848
Email:info@varosgazda.eu
Honlap:https://varosgazda.eu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/varosgazdacs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek