Tamariska Ház (Bezárt!)

1215 Budapest, Katona József u. 54. | +36-70-238-8929 | http://www.tamariska.hu
Desktop

2018 június végén végleg bezárt.

"Kedves barátaink, ismerőseink!

Eljött az ideje, hogy most már nyilvánosan is bejelentsük: a Tamariska Ház JÚNIUS VÉGÉN BEZÁR, MEGSZŰNIK.

Sajnos, a tulajdonos nem kívánta meghosszabbítani velünk a bérleti szerződést, így nem tudunk tovább itt működni.

A Tamariska Táncműhely csoportjai továbbra is folytatják a néptáncos munkát a nyári szünet után, szeptembertől, ideiglenes körülmények között, de a Ház mint közösségi tér megszűnik.

Reméljük, hogy az elkövetkező néhány hónapban találunk megfelelő megoldást arra, hogy egy hasonlóan otthonos, kellemes helyet tudjunk létrehozni valahol Csepelen, amely annyi kisgyermekes családnak nyújtott kulturált szórakozási és művelődési lehetőséget.

Ha bárki tud nekünk ebben segíteni, azt szívesen vesszük. A további fejleményekről a Facebookon illetve a Tamariska Táncműhely oldalán fogunk tájékoztatni minden érdeklődőt! Köszönjük a támogatást, a szeretetet, a bíztatást, amit kaptunk Tőletek!"

Tamariska Ház: közösségi és fejlesztő ház. Tamariska Táncműhely, néptánc oktatás, baba-mama klub, jóga, zumba, iskolaelőkészítő, sakk gyerekeknek, fejlesztőpedagógus, logopédusok, pszichológus, közösségi élet, táncház, börzék.

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:H. Farkas Sára együttesvezető
Telefon:+36-70-238-8929
Email:tamariska.neptanc@gmail.com, tamariska.haz@gmail.com
Honlap:http://www.tamariska.hu
Facebook:http://www.facebook.com/tamariskahaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek