Kultik Csepel Mozi - Csepel Plaza

1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 154-170. 1. em. | +36-1-201-3544 | http://csepelimozi.hu
Desktop

2016 augusztusától újra premier mozi várja a mozgókép szerelmeseit Csepelen. A Kultik mozihálózata vidéki mozijai után itt nyitotta meg első budapesti filmszínházát, a Kultik Csepel Mozit.

A Csepel Plaza 1997-es megnyitásával együtt indult útjára a többtermes pláza mozi. A legnagyobb multiplex láncot üzemeltető külföldi cég tíz évig üzemeltette a csepeli mozit, majd bezárta. Néhány kísérlet után 2011-ben végleg lakat került az ajtóra, és az enyészeté lett a korában szebb napokat látott mozi. Később a Csepel Plaza új tulajdonos birtokába került, aki nagyon fontosnak tartotta, hogy újra mozi nyíljon a bevásárlóközpontban.

A Kultik Mozihálózat, amely kivétel nélkül magyar tulajdonú, digitális premier mozikat foglal magában, meglátta a fantáziát a csepeli moziban. Úgy döntöttünk, hogy Csepel megérdemel egy csúcsminőségű filmszínházat. Kompromisszumot nem ismerve újítottuk fel mozinkat, mely a padlótól a mennyezetig megszépült.

Nyitvatartás:

A mozi jegypénztára és büféje minden nap az első előadás előtt 1 órával nyit, és az utolsó előadás kezdetekor zár.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-201-3544
Honlap:http://csepelimozi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KultikCsepel
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.