Királyerdei Művelődési Ház

1213 Budapest, Szent István út 230. | +36-1-278-2747 | http://www.csepelivaroskep.hu/kiralyerdei-muvelodesi-haz
Desktop

A Rideg Sándor íróról elnevezett művelődési házunk, a mai nevén Királyerdei Művelődési Ház 1975 tavaszán nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Ahogy jelenlegi neve is mutatja a Királyerdőben, Csepel régebbi, családi házas részén, közel a Kis-Dunához helyezkedik el.

A ház arculatához és kisvárosi miliőjéhez – úgy gondoljuk – elsősorban a családokhoz kötődő tevékenységi és szórakoztatási formák illenek.

Bőséges választékkal szolgálunk a távol keleti kultúra és filozófia ihlette testmozgásos formák híveinek (jóga, gyermek jóga, karate, kung-fu, tai chi), kiegészítve a házban található indiai Namaskar teázóval. Egészségmegőrző és fejlesztő tornákon (baba-, kondi-, gerinc torna, alakformáló torna, latin cardio stb.), vehetnek részt az érdeklődők, különböző korosztályoknak megfelelően.

Bárki találhat érdeklődési körének megfelelő táncos tanfolyamokat (jazz balett, hip-hop, társastánc, hastánc), koncerteket, rendezvényeket, kiállításokat, felnőtt és gyermek előadásokat intézményünkben.

Évtizedek óta működik a perzsaszőnyegszövő- és a mára nagy hagyománnyal bíró kézimunka szakkör is, hiszen a kreatív, alkotói munka egyben beszélgetésekre, közösségi életre is lehetőséget ad. Az elkészült művekből rendszeresen kiállításokat is rendezünk.

Támogatunk és segítünk minden arra érdemes közösségi kezdeményezést, befogadunk amatőr művészeti csoportokat.

Célunk és filozófiánk, hogy egy olyan kultúraközvetítési és közművelődési tevékenységet alakítsunk ki Királyerdőben, amely minden korosztály érdeklődési körének megfelelő alternatívát kínál. Szeretettel várunk mindenkit, aki a meglévő lehetőségeket szeretné kihasználni, esetleg gyarapítani, hogy minél színesebbé váljon a kulturális és közművelődési élet Csepel ezen részén is.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.