Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Sétáló utcai Könyvtár

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 600 m2-es könyvtárunkban széleskörű szolgáltatással várjuk. A hagyományos könyvtári ellátás mellett internet használatot, számítógépes információt is biztosítunk.

Reméljük, olvasóink mindazt megtalálják, amire tanuláshoz, továbbképzéshez, szórakozáshoz szükségük van. Az adminisztrációs övezetben intézhetik a „hivatalos” teendőket; a könyvtárhasználathoz szükséges regisztrációt, a beiratkozást, itt történik a kölcsönzés és visszavétel is. A kölcsönző térben közel 53000 dokumentumból válogathatnak olvasóink; a könyvek, folyóiratok mellett CD, CD-ROM, hangoskönyv, videó, DVD gyűjtemény áll rendelkezésükre. Nyelvet tanuló olvasóinknak idegen nyelvű oktatócsomag kölcsönzését kínáljuk.

Dokumentumaink választéka kéthetente újdonságokkal gyarapszik. Olvasóink tájékozódását a könyvtáros személyes közreműködése mellett két számítógépes katalógus is segíti. 21 férőhelyes olvasótermi övezetben a csak helyben használható kézikönyvek mellett az egyik számítógépes munkaállomáson elektronikus folyóiratok, adatbázisok on-line tartalmú ingyenes elérését is biztosítjuk. Ugyanezen a gépen érhetők el a NAVA-pont szolgáltatásai - ingyenesen.

Beiratkozott olvasóinknak 14 gépen biztosítunk internet-hozzáférést. Kialakításuknál gondoltunk a csökkentlátó, ill. kerekes székkel érkező használókra is. Könyvtárunk területén 2009 végétől vehető igénybe a saját laptoppal történő internetezés, a WiFi.

Az Önnek szükséges dokumentumokról másolatot készítünk, de szkennelésre, pendrive-ra vagy CD-re mentésre is van lehetőség.

Gyerekolvasóink számára külön olvasóteret alakítottunk ki, ahol a képes-, mesekönyvekkel, játékokkal, rendszeres foglalkozásokkal várjuk a jövő olvasóit.

Szeretettel várjuk minden régi és új olvasónkat!

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 19.00
Kedd10.00 – 17.00
Szerda12.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 17.00
Péntek10.00 – 17.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek