Cigány Történeti, Kulturális, Oktatási és Holokauszt Központ

1212 Budapest, Szent István út 71. | +36-20-253-3909 | http://www.cigany-holokauszt.info

Oszd meg másokkal!

Desktop

Civil kezdeményezés és összefogás eredményeként létrejött egy komplex, roma kultúrát, történelmet, hagyományos mesterségeket bemutató központ, ami Magyarországon és Európában is egyedülálló intézményként fogja betölteni küldetését.

Sokrétű és összetett feladatot lát el a jövőben, melyek között a hazai roma közösségek történelmének, kultúrájának megismertetése, és ezen keresztül az önmeghatározás és önismeret megerősítése az átfogó cél. A magyarországi roma társadalom önismeretéhez vezető út legfontosabb része a saját történetük megismerése.

Nyitvatartás:

Kedd09.00 – 16.00
Szerda09.00 – 16.00
Csütörtök09.00 – 16.00
Péntek09.00 – 16.00

A nyitvatartáson kívüli időpontokban külön egyeztetéssel is tudunk látogatókat fogadni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek