Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelő

1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8. | +36-1-427-5100/Központ, +36-1-427-5175/Betegirányító és Előjegyzés | http://tiesz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapest XXI. Kerületének felnőtt járóbeteg szakellátását adó intézménye 1948-ban kezdte meg működését. Jelenlegi fenntartója Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata.

A Szakorvosi Rendelő külső megjelenését tekintve modern, a XXI. század igényét kielégítő külső megjelenéssel, négy szinten, mintegy 6000 nm alapterületen. Az intézményhez tartozik a külön telephelyen elhelyezkedő Tüdőgondozó és Tüdőszűrő Állomás, valamint a Pszichiátriai Gondozó.

Az ellátás 22 osztályon folyik heti öt napon, napi 12 órában, melyet az intézményben 310 dolgozó biztosít:, szakorvosok, asszisztensek, gazdasági szakemberek, épület üzemeltetés munkatársai valamint az igazgatás dolgozói.

A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat járóbeteg-ellátó egységei: Belgyógyászat, Kardiológia, Gasztroenterológia, Diabetológia, Endokrinológia, Sebészet, Traumatológia, Gyermeksebészet, Proktológia, Kézsebészet, Gerinc- és Idegsebészet, Baleseti Utókezelő, Ortopédia, Reumatológia, Fül-orr-gégészet, Neurológia, Nőgyógyászat és terhesgondozás, Urológia, Bőrgyógyászat, Onkológiai gondozó, Szemészet, Szájsebészet  Laboratórium, Radiológia, Tüdőgondozó, Pszichiátria, EKG,  Fizikoterápia, Gyógytorna, Orvosi Masszázs.

Az intézmény 2011-ben vette fel Tóth Ilona, a mártírhalált halt szigorló orvos nevét és az Ő szellemiségében törekszik a kerület polgárainak ellátására.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-5100/Központ, +36-1-427-5175/Betegirányító és Előjegyzés
Email:iroda@csepelesz.hu
Honlap:http://tiesz.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.