Királyerdei Klinika

1213 Budapest, Szent István út 248-250. | +36-1-420-7309/Nőgyógyászat és Intimlézer, +36-30-951-6541/Nőgyógyászat és Intimlézer | http://www.kiralyerdeiklinika.eu
Desktop

Csepel kertvárosi részén, Királyerdőben nyugodt, csendes környezetben várja betegeit a Királyerdei Klinika. 

A magánklinikán a következő szakrendelésekre kérhet időpontot:

  • nőgyógyászat
  • plasztikai sebészet
  • foglalkozás-egészségügy
  • labor, EKG
  • proktológia
  • intimlézer

Megközelíthető tömegközlekedéssel: 148-as busszal a Denevér utcáig, majd 2 perc séta a Klinikáig.

  • Dr. Boruzs Krisztina nőgyógyász

Női nőgyógyászként fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti kommunikációt és bizalmat, ezért munkám során ezt igyekszem mindig szem előtt tartani. Fontos számomra, hogy rendeléseim során a betegben ne maradjon megválaszolatlan kérdés az állapotával kapcsolatban. Forduljon hozzám bizalommal.

  • Dr. Cselédes Laura nőgyógyász magánrendelése.

Fiatal női nőgyógyászként munkám során fontosnak tartom a betegeimmel kialakított bizalmi kapcsolatot és közvetlen légkört. Vizsgálataim alkalmával nagy hangsúlyt fektetek minden felmerülő kérdés megválaszolására a korszerű betegellátás mellett. Vállalok terhesgondozást, nőgyógyászati kis és nagyműtéteket, de ha fogamzásgátlási tanácsra, általános nőgyógyászati vizsgálatra van szüksége, beleértve a rákszűrést, a fertőző betegségek vizsgálatát, akkor is bátran keressen. 2017-ben Fotona nőgyógyászati intimlézer tréninget végeztem.

  • Dr. Fazekas Annamária nőgyógyász

Női nőgyógyász szakorvosként munkám során kiemelkedőnek tartom a betegeimmel kialakított empátiás kapcsolatomat és hogy hozzám nemcsak nőgyógyászati, terhességi problémákkal jönnek. Minden felmerülő  kérdés, probléma megoldását igyekszem megoldani, természetszerűen a  legújabb betegellátás mellett. Megtisztelnek a bizalmukkal,ha engem választanak. Vállalok terhesgondozást, nőgyógyászati kis és nagyműtéteket, de ha fogamzásgátlási tanácsra, általános nőgyógyászati vizsgálatra van szüksége, beleértve a rákszűrést, a fertőző betegségek STD vizsgálatát, akkor is bátran keressen.

  • Dr. Szathmáry György nőgyógyász

35 éve Csepelen. A következő nőgyógyászati problémákkal tud hozzám fordulni: terhesgondozás, nőgyógyászati problémák, rákszűrés, fogamzásgátlás, gyakori vizelés.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat08.00 – 12.00

Előre egyeztetett időpontokban.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-420-7309/Nőgyógyászat és Intimlézer, +36-30-951-6541/Nőgyógyászat és Intimlézer
Email:kiralyerdei@gmail.com
Honlap:http://www.kiralyerdeiklinika.eu
Facebook:https://www.facebook.com/katalin.pandur.7
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek