X-Press Autómosó-Kozmetika

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 277. | +36-20-563-0374 | http://www.xpresscsepel.hu
Desktop

Prémium kategóriás vegyszerekkel és vadonat új gépparkkal dolgozó profi csapat várja ügyfeleit.

2012 októberében megnyitottuk csepeli kézi autómosónkat, ahol gépjárművek teljes körű külső-belső mosásával, tisztításával foglalkozunk továbbá profi szintű autó polírozást, minőségi autó kárpittisztítást is vállalunk. Autómosónkban Minőségi anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Munkáink során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat.

A tisztításhoz felhasznált vegyszerek mindegyike kipróbált, megbízható beszállítóktól származnak. A tisztítás nálunk legtöbbször egyet jelent ápolással is, vagyis az autó nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot autóápolással, autókozmetikával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra.

email: xpresskozmetika@freemail.hu

telefon: 0620/563-03-74

külső- és belső tisztítás mellett autó polírozással, fényszóró polírozással állunk Kedves Ügyfeleink szolgálatában. A nálunk szépen felpolírozott jármű az új autó érzetét kelti!

Új Szolgáltatással bővült autómosónk palettája:  ----- > Kellemetlen szagok vannak autójában? Cigaretta, szivar esetleg állat szállításából származó szagok? Használtautó vásárlásnál a dohány és egyéb szagok már nem kell, hogy gátolják a megvételben. MI SEGÍTHETÜNK EZEN SZAGOK ELŰZÉSÉBEN AZ ÚJ ÓZON GENERÁTORUNK SEGÍTSÉGÉVEL! Ha szeretné, hogy autója ismét illatos legyen és teljes fertőtlenítésen essen át, forduljon hozzánk bizalommal. 

BEJELENTKEZÉS;INFORMÁCIÓ ---->06205630374
www.xpresscsepel.hu

 

A járművek tisztításának folyamatát a tulajdonosok szemmel követhetik, míg az autót kívül-belül újjávarázsoljuk, addig is gondoskodunk arról, hogy otthonosan érezzék magunkat nálunk ügyfeleink!

csepeli Autómosóban ápolt autóba beülve nem csak a tisztaság jóleső élményét érezzük, hanem az ápoltság nyugalmát is kapjuk. Ha nincs pénzünk új autóra, időről-időre látogassanak el hozzánk a Budapest, 1214, II. Rákóczi Ferenc út 277. és adják meg maguknak és autójuknak azt a gondoskodást, ami jár: a szakszerű, alapos tisztítást, a körültekintő ápolást!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00
Szombat08.00 – 18.00
Vasárnap08.00 – 18.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.