Családbarát Önkormányzat a csepeli

Desktop
(forrás: csepel.hu)
(forrás: csepel.hu)

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2019-ben is odaítélte a Családbarát Önkormányzat-díjat. A szeptember 4-i díjátadón az elismerést 16 önkormányzat vehette át, köztük a csepeli is.

A díjátadón a csepeli önkormányzat családbarát politikájában méltatták egyebek között a Csepeli Gyermeksziget Programot, amelynek keretében 2015-ben elkezdték és 2019-re befejezik a kerületi bölcsőde- és óvodaudvarok felújítását, 2020-tól pedig az összes csepeli iskolát is újjávarázsolják. Megemlítették, hogy számos játszóteret építettek, köztük a nagy népszerűségnek örvendő kalózhajós játszóteret és a nemrég átadott Rákóczi Kertet. A Bringaváros élvezetes csepeli KRESZ-park, amely a gyermekek közlekedésbiztonsági ismeretit bővíti. Támogatják a fiatal házasokat, valamint babaváró csomaggal a születendő gyermekeket. Rendszeres parlamenti látogatásokat szerveznek a középiskolásoknak. A családok és a nyugdíjasok évek óta hajókirándulásokon vehetnek részt a Dunán az önkormányzat szervezésében. A nyugdíjasokat számos egyéb program is várja a Csepeli Nyugdíjasok Közösségi Házában. Ezen kívül ingyen vehetik igénybe a Csepeli strandot, öt alkalommal pedig a sóterápiát – írta meg az önkormányzati portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek