Önkormányzati bérlakásokra lehet pályázni

Desktop
Tíz önkormányzati bérlakás piaci alapon történő bérbeadásáról döntött a képviselő-testület.

A lakások bérlésénél a nyertes pályázók a lakás tekintetében helyreállítási kötelezettséget vállalnak. Az önkormányzat a lakások bérbeadására versenytárgyalási felhívást tesz közzé.

A lakások az Ady Endre út 13-15. és 116. szám alatt, a Akácfa utca 14. szám alatt, a József Attila utca 63. alatt, a Kiss János altábornagy utca 63. házszám alatt,  a Kossuth Lajos utca utca 172. házszám alatt, a Mars utca 8. házszám alatt, a Simon Bolivár sétány 7. házszám alatt, a Tejút utca 7. házszám alatt és a Zöldfa utca 8. szám alatt találhatóak.

A lakások komfortosak, területük 33-tól 60 négyzetméterig terjednek. A felújítás összege bérlakásonként változik, hozzávetőlegesen hétszázhetvenezer és kétmillió forint közé tehető. A lakások előre egyeztetett időpontokban megtekinthetőek 2019. január 7. és 9. között – írja a csepel.hu.

A versenytárgyalási felhívás teljes szövege és a pályázati adatlap elérhető lesz a www.varosgazda.eu és a www.csepel.hu honlapokon december 17-től. A pályázati kiírást és lapot papír alapon átvehetik az érdeklődők a Csepeli Városgazda ügyfélszolgálatán(Katona József utca 62-64.). A pályázatot december 17. (hétfő) 8 órától 2019. február 1. (péntek) 12 óráig adhatjátok le nyitvatartási időben a Csepeli Városgazda ügyfélszolgálatán, kivéve 2018. december 20. és 2019. január 2. között, mivel akkor a Csepeli Városgazda igazgatási szünet miatt zárva tart.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?