A Momentum is részt vesz a csepeli ellenzéki együttműködésben

Desktop

Ismét teljes az ellenzéki összefogás Csepelen: az MSZP hátrébb vonja kérdéses megítélésű politikusát, így a Momentum visszatért, közös listán indul a hat ellenzéki párt, az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd.

Sokat gondolkodtak a dolgon, de végül benne lesz a csepeli Momentum az ellenzéki együttműködésben és közös listán indul az októberi önkormányzati választáson az MSZP-vel is – nyilatkozta Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli alelnöke.

A párt helyi szervezete korábban a rossz megállapodásra hivatkozva szállt ki az együttműködésről, a Momentumnak elsősorban azzal volt problémája, hogy az MSZP-s Szenteczky János biztos befutó helyre került volna kerületi listán annak ellenére, hogy korábban már jogerősen elítéltek rágalmazás miatt, és hűtlen kezeléssel is gyanúsítják.

Dukán András Ferenc most azt mondta, az MSZP hajlandó volt változtatni a megállapodáson, és amennyiben az ellenzék nyer Csepelen, Szenteczky János nem kerül be a közgyűlésbe, a Momentum elveit viszont képviselik – írja a Klubrádió.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek