Borbély Lénárd lett a BÖSZ társelnöke

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Facebook / Borbély Lénárd)
(fotó: Facebook / Borbély Lénárd)

A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) Borbély Lénárdot, Csepel Fidesz-KDNP-s polgármesterét választotta a szervezet társelnökének – közölte a szervezet.

A közlemény szerint a szervezet elnökségében jövőre Tarlós István főpolgármester elnöki, Borbély Lénárd társelnöki, Kovács Péter XVI. kerületi, Riz Levente XVII. kerületi és Láng Zsolt II. kerületi polgármester alelnöki tisztséget visel.

Közölték azt is, hogy a BÖSZ szerdai közgyűlésén egyetértettek az életvitelszerű közterületen tartózkodásról szóló jogszabályban megfogalmazott célokkal és támogatják a jogszabályok érvényesítését, valamint a szükséges források biztosításával a többletfeladatok ellátását is készek vállalni.

A hajléktalanellátással kapcsolatban a BÖSZ közgyűlése javasolja, hogy a Budapestre tervezett befogadóállomást a XIV. kerületben alakítsák ki.

A tanácskozáson szó esett arról, hogy az alkoholt is árusító nemzeti dohányboltoknál az alkoholt fogyasztó emberek zavarják a lakókat, az önkormányzatoknak azonban jelenleg nincs lehetősége a probléma megoldására. A problémáról a BÖSZ a soron következő ülésén tárgyal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?