Választás 2018: ez a hivatalos végeredmény Csepel-Soroksáron

Oszd meg másokkal!

Desktop
Szabó Szabolcs a 17. számú egyéni választókerület országgyűlési képviselője
Szabó Szabolcs a 17. számú egyéni választókerület országgyűlési képviselője

Az április 8-ai parlamenti választásokon leadott szavazatok teljes feldolgozása után a Nemzeti Választási Iroda vasárnap közzétette az egyes választókerületek végleges adatait. A 17. számú egyéni választókerület tekintetében – ami Csepelt és Soroksárt foglalja magába – a sorrend nem változott: Szabó Szabolcs csaknem 3 000 vokssal többet gyűjtött be, mint Németh Szilárd. Íme, a végleges számok.

  1. Dr. Szabó Szabolcs – (Együtt)     23 637         42.45 %
  2. Németh Szilárd – (Fidesz-KDNP)           20 653         37.09 %
  3. Bereczki Miklós – (Jobbik)            8 673          15.58 %

Ezzel a következő ciklusban is Szabó Szabolcs marad Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője.

Az országgyűlési választásokat a Fidesz-KDNP nyerte meg: a 199 képviselői helyből 133-at a Fidesz-KDNP, 26-ot a Jobbik, 20-at a MSZP-Párbeszéd, 9-et a DK és 8-at az LMP kap, 1-1 mandátumot szerzett az Együtt, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és egy független jelölt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek