A választásokig dupla lapszámmal és Németh Szilárd kedvenc receptjeivel jelentkezik a Csepeli Hírmondó

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Csepeli Hírmondó új rovatában Németh Szilárd országgyűlési képviselő kedvenc receptjeit találjuk
A Csepeli Hírmondó új rovatában Németh Szilárd országgyűlési képviselő kedvenc receptjeit találjuk

Hetente megjelenő önkormányzati újság és hamarosan újrainduló helyi tévé. Így készül az önkormányzat a választásokra.

Tavaly október 26-án a képviselő-testület többsége megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Ez azt jelenti, hogy január közepétől áprilisig, azaz az országgyűlési választásokig kétheti lapból hetilappá avanzsál a kiadvány. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége. Mindezt úgy, hogy a Csepeli Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések, hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek.

Borbély Lénárd polgármester így nyilatkozott erről a Hírmondó idei első számában: „Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése."

A testület decemberben arról is döntött, hogy ettől az évtől újjáéleszti az évek óta nem működő helyi tévét. Az ülésen arra a kérdésre, hogy ez mennyibe kerül majd, a polgármester nem tudott választ adni, annyit mondott, hogy nagyjából a 2010-2011-es árszinten kívánják működtetni a tévét, ami információink szerint február végétől már sugároz műsorokat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek