Népszavazási mozgósításra költene a kerület

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Városháza
A Városháza

Rendkívüli testületi-ülést tart csütörtök 16.30-tól a csepeli képviselő-testület, az egyetlen napirendi pont az október 2-i kvótanépszavazással foglalkozik.

Ábel Attila és Morovik Attila fideszes képviselők indítványa az Eupai Unió legnagyobb tehertételének nevezi az illegális bevándorlást. Állítják, sok helyen önkormányzati lakásokba költöztették be az illegális bevándorlókat, nem törődve azzal, hogy ott kik laktak korábban.

„Csepelen 1475 önkormányzati lakás van: uniós kvóta alapján ezek lakóit is az utcára tehetik, helyükre pedig illegális határátlépőket költöztethetnek” – írják a fideszes képviselők.

A határozati javaslat szerint felhatalmaznák Borbély Lénárd polgármestert, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel támogassa a helyi választópolgárokat, hogy érvényes és eredményes legyen a népszavazás. Ennek fedezetét a polgármester a 2016-os költségvetés terhére biztosíthatja.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek