Csepeli mentőtiszt élesztette újra a villámcsapás miatt megsérült fiút a csepeli strandon

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Korábbi cikkek a témában:

Mint arról beszámoltunk, villámok csaptak le vasárnap délután a csepeli strandfürdőben. Az első villám egy fába, a második viszont az egyik medencébe csapott bele.

A villámcsapás következtében egy 14 éves fiú és egy 47 éves férfi sérült meg. A gyereket a strand egészségügyi biztosítását három éve ellátó Csepeli Mentőalapítvány mentőtisztje sikeresen újraélesztette. Mint az alapítvány közösségi oldalán írják: „az ellátás megkezdésekor azonnal értesítette az Országos Mentőszolgálatot, ahonnan több mentőegység is rövid időn belül a helyszínre érkezett. A sérülteket a mentőszolgálat stabil állapotban szállította kórházba, bízunk teljes felépülésükben!”

A középkorú férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett. A fát a tűzoltók körbekordonozták.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek