Figyeljetek! Nem működik az online időpontfoglalás a szakrendelőben (csak erről nem tájékoztatnak)

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Olvasónk mai bosszantó tapasztalata.

„Azt hittem fejlődünk, de rá kellett jönnöm, mégsem. Bő egy hónapja bejelentkeztem az SZTK-ba a reumatológiára és örültem, hogy már online is megtehetem. Kiválasztottam az orvost, az időpontot és bíztam vakon az infrastruktúrában. A mai napon meg is jelentem a foglalt időre. A recepciós hölgy kérdi is, mikorra kérek időpontot és kihez? Néztem nagy kerek szemekkel, mondván én foglaltam időpontot az interneten. A hölgy sajnálkozó mosollyal közölte: az online felület elromlott és már le is törölték. Viszont ezt sehol nem tették közzé. Úgyhogy most kérhettem másik időpontot, persze grátisz ismét egy hónap várakozás jár mellé. Ha valaki szintén online foglalt, mielőbb intézkedjen új időpont végett, mielőtt spontán meggyógyulna! Jobbulást mindenkinek!” – figyelmeztet Árpád.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek