Te hogy véded a szemed az UV-sugárzás ellen? Olvasd el, mit ajánl a szakértő!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az UV sugárzás számos szembetegség okozója! Muszáj védekezni!

A napfényes nyári hónapokban a szemünk jobban ki van téve az UV sugárzásnak, bár tévedés azt hinni, hogy csak a napfényes időszakokban érdemes védekezni ellene. Az UV sugárzás 40 %-a ugyanis nem verőfényes napsütésben ér bennünket, minden időjárási körülmény között jelen van.

AZ UV sugárzás káros hatásai az idők során összeadódnak, és számos szembetegség, illetve szürkehályog műtétek millióinak okozói.
Természetesen többféle lehetőség van rá, hogy védekezzünk az UV sugarak ellen, és a ne vakítson el bennünket el a nap, se az utcákat járva, se vezetés közben, de még télen, a síelés alkalmával se!
Mit tehetünk?

  •  Ha dioptriás szemüvegünk van, akkor eleve érdemes olyan lencsét választani, mely maximális UV elleni védelmet biztosít!
  •  Egyre népszerűbbek a fényre sötétedő, Transitions lencsék, melyek gyorsan aktiválódnak és minden körülmények között tökéletes látásélményt nyújtanak. Autóvezetés közben is megfelelő mértékben sötétednek el, kiszűrik a zavaró tükröződéseket és becsillanásokat.
  •  Szintén tökéletes megoldás a dioptriás napszemüveg, mellyel szintén nem kell választanunk, az éleslátás és a fényvédelem között.
  •  Már a kontaktlencsék között is találni olyat, melyek UV védelemmel vannak ellátva. A napsugarak ellen pedig egy minőségi napszemüveggel védekezhetünk.
  •  Ha nem szorul korrekcióra a szemünk, akkor a megoldás a minőségi, UV400 védelemmel ellátott napszemüveg. Mindenképp szaküzletben vásároljunk napszemüveget, és ne higgyünk a minőséginek tűnő hamisítványoknak, az egyszerű préselt lencsék, melyek nem tartalmaznak felületkezelést, inkább ártanak a szemnek, mint használnak!

A Karvázy Optikában, Csepelen (1214, Bp. Erdősor u. 33/a) minden helyzetre professzionális és minőségi megoldást nyújtunk! Vizsgálatra a következő telefonszámon várjuk a jelentkezést: +36-1-425-3897 Szolgálatásainkról és termékeinkről weblapunkon bővebben is olvashatnak:
https://karvazyoptika.hu/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?