Csepelieket díjazott a főpolgármester

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: csepel.hu

A Főváros Napja alkalmából Tarlós István főpolgármester elismeréseket adott át. Az ünnepségen 3 csepeli lakos és egy csepeli szervezet munkáját is elismerték.

A budapestiek esélyegyenlőségéért elismerésben -  Zalabai Gábor-díjban - részesült a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesülete, mely a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének elősegítése érdekében végzett közösségépítő tevékenységet. A díjat Szabóné Szőke Hajnalka elnök és Rizmayer Antalné alelnök vette át.

Dr. Barna Sándor emlékérmet - melyet a Főváros Közbiztonságáért végzett kimagasló munkáért adományoznak - kapott Galgócz Deák Antal tűzoltó alezredes, tűzoltósági tanácsos, a XXI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka a fővárosi lakosság védelmének 26 évnyi áldozatos szolgálatáért, példaértékű hivatástudatáért, következetes vezetői munkájáért.

Papp László Budapest Sportdíjat vehetett át Király István mesteredző - szakedző, VI. danos kick-box nagymester, a WAKO Európai Kick-box Szövetségének első számú alelnöke, a Magyar Kick-box Szövetség alelnöke, a magyar kick-box sportban elért kiemelkedő eredményeiért, valamint közösségformáló tevékenységéért - olvasható a csepel.hu-n.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek