Idegen garázsban válogatott

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki felfeszítette egy Nyírfa utcai garázs ajtaját és onnan szerszámokat, szivattyút, számítógépet és nyomtatót is lopott.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségen szeptember 8-án, mert aznap délelőtt valaki felfeszítette a Nyírfa utcai garázsának ajtaját. A garázsból különböző használati tárgyak tűntek el, többek között egy nyomtató, egy szivattyú, szerszámok, kábelek és egy asztali számítógép. A tulajdonosnak az is feltűnt, hogy néhány tárgyat a garázs mellett szétdobáltak.

A rendőrök kiderítették, hogy a garázsajtót a 22 éves budapesti P. Márk feszítette fel, majd bent kiválogatta azokat a dolgokat, amiket el akart lopni, amiket nem tartott értékesnek, azokat pedig szétszórta. A férfi lakásán a nyomozók kutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az ellopott – összesen 320 ezer forintot érő – tárgyakat – közölte a BRFK.

A nyomozók P. Márkot előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek