Csepeli gyorsétterem parkolójában csaptak le a dílerekre

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)
Drog átadása közben érték tetten a két férfit a nyomozók.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két férfival szemben. A rendőrök tudomására jutott, hogy június 28-án a 42 éves L. Zoltán továbbértékesítés céljából kábítószert akar vásárolni egy Imre keresztnevű férfitól. A rendőrség ezért összehangolt akciót szervezett a kereskedők elfogására.

L. Zoltán egy csepeli gyorsétterem parkolójában kevéssel este háromnegyed 10 előtt beszállt egy odaérkező személyautóba. A rendőrök ekkor csaptak le rá, valamint az autót vezető 44 éves N. Imrére. A kocsiban 55,5 gramm kokaint találtak a rendőrök, ezért mindkét férfit elfogták. A lakásaikban megtartott kutatások alkalmával további különféle kábítószergyanús anyagokat, valamint a porciózáshoz szükséges eszközöket foglaltak le a nyomozók. N. Imre otthonában droglaboratóriumra utaló – drog előállításához használatos – vegyszereket, illetve eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök.

A két férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság július 1-jén elrendelt. A KR NNI szakértők bevonásával folytatja a nyomozást – közölte az ORFK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek