Rézkábel és eresztolvajok – ezt a férfit még keresik a rendőrök

Oszd meg másokkal!

Desktop
Balogh Lászlót keresik (forrás: police.hu)
Balogh Lászlót keresik (forrás: police.hu)
A csepeli nyomozók elfogtak egy férfit, társát még keresik.

A csepeli járőrök május 3-án délután 3 óra körül bejelentés alapján érkeztek egy csepeli telephelyre, ugyanis az egyik épület homlokzatáról 66 méter horganyzott ereszcsatornát és 100 méter rézkábelt loptak el ismeretlenek.

A lopási kár 1 millió 200 ezer forint, illetve az elkövetők az egyik ablakrácsot lefeszítették, majd az ablakot befeszítették és a szakszerűtlen bontással 400 ezer forintnyi kárt is okoztak - közölte a BRFK.

A rendőrök a nyomozás során rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható 21 éves budapesti B. Rolandot, akit a helyszín közelében elfogtak, majd előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A férfit a nyomozók lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a férfi társát szintén azonosították; a 29 éves budapesti Balogh László szökésben van, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármit tud a képen látható Balogh Lászlóval kapcsolatban, tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?