Csepeli parkolóban üzleteltek a balkáni drogdílerek

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)
Öt kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök három külföldi férfitól, akik egy csepeli parkolóban bizniszeltek a droggal.

Egy 31 éves albán férfi január 28-án délután azért találkozott két társával Csepelen egy parkolóban, hogy kábítószert vegyen át tőlük továbbértékesítés céljából. A férfi miután átvette a csomagot a macedón és a koszovói férfitól, taxiba ült és elhajtott, társai pedig autójukat hátrahagyva elsétáltak – írta közleményében a BRFK.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a XI. kerületi Hauszmann Alajos utcában megállították a taxit, majd elfogták az albán férfit, és lefoglalták a nála lévő több mint öt kilogramm marihuánát. A rendőrök még aznap este elfogták a férfi társait is, amikor elindultak a csepeli parkolóból.

A nyomozók a három külföldi férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek