14 év fegyház a csepeli pedofil tanárnak

Oszd meg másokkal!

Desktop
B. Tamás / fotó: Béres Attila - Magyar Nemzet

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélték azt a tanárt, aki a csepeli Burattino Általános, Közép- és Szakképző Iskola, Gyermekotthonban volt testnevelő és 2005 és 2014 között, összesen 36 intézeti nevelt és szociálisan hátrányos helyzetű, 8 és 18 év közötti fiúval szemben követett el szexuális bűncselekményeket - tájékoztat az MTI.

Többüket erőszakkal, tanári mivoltával való visszaéléssel vagy fenyegetéssel vett rá a szexuális cselekmények eltűrésére.

A vádlott mindent tagadott, arra hivatkozott, hogy a gyerekek – az iskola nyomására – kitalált történeteket adtak elő hogy őt ellehetetlenítsék, valamint – szakértők által cáfolt – merevedési problémákkal is próbálta ártatlanságát bizonyítani.

A fegyházbüntetésen felül a férfit véglegesen eltiltották a gyermekekkel kapcsolatos munkavégzések gyakorlásától.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott felmentésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek