Wing Tsun Kung Fu Csepel

1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. | +36-30-952-6866 | http://www.wingtsuncsepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Wing Tsun Kung Fu Csepelen: reális önvédelem a gyengébbek számára is!

Az egyetlen kung fu stílus, amit egy nő alakított ki. Reális önvédelem a gyengébbek számára is.

Csepelen 2008-ban nyílt meg hosszú évek után újra Wing Tsun klub, akkor még Szabó József Si-hing (1. mesterfokozat)vezetése alatt.

2011. tavaszán az újraszervezett csapat Bereczky Péter Si-hing (2. mesterfokozat) irányítása alatt éledt újra és több, mint 3 éven keresztül fejlődött, erősödött.

Bereczky Si-hing "visszavonulása" után Pataky Gábor Si-hing (1. mesterfokozat) vette át az irányítást, aki addig is Bereczky Si-hing aszisztenseként segítette a klub munkáját.

A tagság nem változott, sőt arra törekszünk, hogy a régi tagok megtartása mellett minél több új embert fogadjunk sorainkba, megtartva a Wing Tsun Kung Fu családias légkörét.

Bárkit szívesen fogadunk, aki morálisan megfelel az elvárásoknak.

Nyitvatartás:

Hétfő19.00 – 20.30
Csütörtök18.30 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek