Kardos Lovarda

2310 Szigetszentmiklós, Kardos István u. . | +36-30-823-8946 | http://www.kardoslovarda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szelíd, nyugodt, barátságos lovakkal, kedves bértartókkal és lovasokkal, baráti hangulattal várjuk a lovagolni vágyókat!

Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek, gyerekek, iskoláscsoportok, érdeklődők megismerjék és megszeressék a világ egyik legnemesebb állatát, a lovat. Ehhez nem kell más, csak megfelelően képzett lovak, felkészült lovasoktatók és infrastruktúra.

Jelenleg 22 jól felkészített lóval, a kezdő futószáras oktatástól kezdődően a díjlovaglásig és díjugratásig minden szinten van lehetőség a lovaglásra, és erre nagyon büszkék vagyunk. A hozzánk betérő vendégek következetes és szintrendszeren alapuló képzéssel valós lovastudást szerezhetnek. A lovassport iránt komolyabban érdeklődő vendégeink igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Oktatóink kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a lovaglás minden szintjén megfelelő tudású edzőtől tanulhassanak kedves vendégeink.

A mintegy 4 hektár területen elhelyezkedő lovardánk rendelkezik futószáras pályával, megfelelő talajú homokos pályával és füves pályával valamint a sátor lehetőséget nyújt arra, hogy az időjárás ne legyen akadálya a lovaglásnak.

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap08.00 – 20.00

Bejelentkezéssel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek