Jedlik Ányos Gimnázium

1212 Budapest, Táncsics Mihály u. 92-98. | +36-1-276-1133 | http://www.jedlik.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskolát 1945 nyarán alapították szülői kezdeményezésre. Így lett Csepel első középiskolája az ezer éves magyar iskola, a pannonhalmi Alma Mater utolsó hajtása. Az iskolák történetében egyedülálló, hogy egy hónap alatt létrejött a gimnázium, az ország első tandíjmentes, koedukált, államilag támogatott egyházi iskolája.
A tanári kar a nevelés ügyét nagyon fontosnak tartja. A humánumot, az emberséget, a közösségi embert kívánja erősebben kialakítani. Fontosnak tartja a hagyományok ápolását és teremtését. A Jedlik Ányos Gimnázium Pedagógiai programja szerves részét képezi, hogy valamennyi tanuló megszerezze a számítógépes írástudást, és erről elismert bizonyítványa is legyen. A gimnáziumban hagyomány, hogy a 8 évfolyamos gimnazisták, az informatika tagozatos, valamint az informatika fakultációt választó tanulók tanulmányaik során megszerzik az Európai Számítógép-használói Jogosítványt. Az iskola 2009-ben nyerte el az ökoiskola címet. Fő feladatuknak érzik olyan természetkultúra, környezeti szemlélet megismertetését, kialakítását, ami beépülhet a diákok későbbi saját gondolkodásába, életvitelébe.
(Az iskola OM azonosítója: 035255)

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-276-1133
Email:jedlik@jedlik.hu
Honlap:http://www.jedlik.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jedlikbp
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek