Arany János Általános Iskola

1213 Budapest, Szent László u. 84. | +36-1-427-0687 | http://www.kekiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azt kívánjuk elérni, hogy az általános műveltséget megalapozó nevelés–oktatás eredményeképpen a tanuló alkalmassá váljék arra, hogy tanulmányait – érdek­lődésének, képességének és tehetségének megfelelően – közép– vagy szakisko­lában folytathassa.

A tehetséggondozás keretén belül kiemelten foglalkozunk a vizuális kultúra és az idegen nyelv iránt fogékony tanulókkal. Természetvédelmi programunk a humán ökológiai modell kialakítását célozza.

Olyan tevékenységet kívánunk folytatni, melynek során megvalósul az önállóságra való nevelés, szeretetteljes bánásmód, viszonylag nagy szabadságfok biztosítása a gyermekek számára, melyben a párbeszéd, a vita fontos szerepet kap és a differenciált nevelő tevékenység – a gyermekek fejlődésének függvényében – a tanári irányítás felől a tanár–diák együttműködési viszony felé irányul.

Pedagógiai tevékenységünk középpontjába a személyiségfejlesztést és egyéni adottságokon alapuló képességfejlesztést állítjuk.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-0687
Email:aranyjanoscsepel21@gmail.com
Honlap:http://www.kekiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek