Családsegítő Közösségi Ház

1215 Budapest, Csete Balázs u. 5. | +36-1-278-0262 | http://www.hszi21.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2010 októberében nyitotta meg kapuit a Humán Szolgáltatások Igazgatósága Családsegítő Közösségi Háza, amely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Lehetőséget biztosítunk minden korosztály számára a szabadidő kulturált, hasznos eltöltésére. Díjmentesen nyújtott szolgáltatások, programok mellett, térítés ellenében egyéb rendezvények (családi események, tanfolyamok, képzések stb.) lebonyolítására is alkalmas helységekkel rendelkezünk. A szociális ellátó rendszerhez szorosan kapcsolódva programjaink a nélkülözésben élő egyének, családok számára is elérhetőek.

A családok bizalommal fordulhatnak hozzánk, információt, tájékoztatást adunk a kerületben elérhető szociális szolgáltatások teljes palettájáról. Szabadidős programjaink mellett klubjellegű foglalkozások (baba-mama, sakk, kézműves, sport, csocsó, kártya- és társasjáték), egészségmegőrző programok, ismeretterjesztő előadások, iskoláskorúak számára fejlesztő foglalkozások, felnőttek és idősek számára számítógépes ismeretek nyújtása, díjmentes internethasználás várja a látogatókat.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

A nyitvatartási idő bizonyos esetekben a programokhoz igazodik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-278-0262
Honlap:http://www.hszi21.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek